Maartensdijklaan 623, 2541VC, Den Haag
+31 (0) 70 22 11 797
info@steedsvoldoende.nl

Bijles

Created with Sketch.

Bijles

Bijles? Iedereen heeft het er over. Maar wat houdt het nou eigenlijk in? Hieronder verduidelijken wij graag het begrip bijles door u alle informatie te verschaffen.

Wat is bijles?

Een bekend begrip voor de meesten van ons. Bijles is een aanvullende les naast de reguliere lessen waaraan de leerling deelneemt op school. Vaak is het bedoeld ter ondersteuning van het onderwijs en soms ook nodig om onnodige vertragingen te voorkomen. Daarnaast is het ook een manier om aan minder sterke punten te werken of juist kennis te vergroten. Bijles kan tijdelijk of structureel zijn, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de situatie van de leerling.

Individuele bijles, gewoon bij ons of bij u thuis!

Veel leerlingen zitten met hun neus in de boeken en doen hun uiterste best om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op hun tentamens. Alleen is dat niet altijd even makkelijk. Voor dat soort momenten is het verstandig om bijles te nemen. Op dat moment schiet SteedsVoldoende.nl te hulp. Wij hanteren een aanpak die de leerling zo goed mogelijk voorbereidt op zijn tentamens. Dit doen wij op één van onze locaties, of gewoon bij u thuis. Doordat de bijles één-op-één is, wordt de kwaliteit van de bijles gewaarborgd. Zo kan de leerling optimaal profiteren van de hulp die wij bieden. Doordat wij een ruim aanbod van bijlesgevers hebben, kunnen wij de leerling van bijles voorzien wanneer het hem uitkomt. Ook is het door ons ruime aanbod mogelijk om in alle vakken bijles te krijgen en op alle niveaus. Ook garanderen wij dat er altijd een klik zal zijn tussen de bijlesgever en de leerling. De lessen worden gegeven aan basisschoolleerlingen, middelbare scholieren, MBO studenten en HBO studenten.

Meer informatie of aanmelden?

Heeft u meer informatie nodig over de bijles? Klik dan hier. U wordt dan automatisch doorverwezen naar onze contactpagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, telefonisch of over de mail.

Wilt u zich aanmelden? Dat kan! Klik dan hier en u wordt dan automatisch doorverwezen naar onze pagina voor de aanschaf van bijles. Zodra wij de door u gewenste aanvraag binnen hebben gekregen nemen wij dezelfde dag nog contact met u op. Daarna worden de vervolgstappen met u doorgenomen.