Maartensdijklaan 623, 2541VC, Den Haag
+31 (0) 70 22 11 797
info@steedsvoldoende.nl

Examentraining

Created with Sketch.

Op naar de examentraining

SteedsVoldoende.nl biedt naast bijles en huiswerkbegeleiding ook examentraining voor alle examenkandidaten van het voortgezet onderwijs. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het vmbo, de havo en het vwo. Omdat het van belang is om de focus op alle leerlingen te kunnen leggen kiezen wij ervoor om de leerlingen deze training in een groep van maximaal 5 leerlingen te geven. Zo kunnen de leerlingen optimaal profiteren van de hulp die zij aangeboden krijgen en zich zo goed mogelijk voorbereiden op hun examens. Deze examentraining wordt geboden voor alle vakken van alle niveaus, gewoon bij u in de buurt! En daarna? Lekker vakantie vieren.

Wat houdt examentraining precies in?

Wij weten wat een leerling moet doorstaan tijdens de eindexamenperiode. Om het hem gemakkelijker te maken reiken wij hem de hand. Tijdens onze tweedaagse examentraining wordt de leerling uitstekend voorbereid op het centraal eindexamen. In twee dagen tijd worden alle onderwerpen die in het aankomende examen kunnen voorkomen behandeld. Dit houdt in dat wij in groepjes van maximaal vijf personen werken zodat de leerling alle aandacht krijgt die hij nodig heeft. De wensen en voorkeuren van onze leerling staan bij ons centraal. Wij bieden deze trainingen aan voor alle middelbare schoolniveaus. Tijdens de examentraining wordt alleen stof behandeld die ook echt op het centraal eindexamen getoetst wordt. Door onze methode van lesgeven wordt het een stuk makkelijker om alle informatie op te pikken en te begrijpen. Daarnaast wordt er geoefend met de echte examenvragen om zo voor optimale voorbereiding te zorgen. De leerling krijgt tijdens de training veel begeleiding en persoonlijke tips. Na een training van ons stijgt het zelfvertrouwen van de leerling waardoor er geen ruimte meer is voor stress. Mede hierdoor wordt slagen een appeltje-eitje en door het toepassen van onze eye-openers zullen we altijd geslaagde leerlingen zien!

Hoe gaat examentraining bij SteedsVoldoende.nl in zijn werking?

 1. U meldt zich aan via onze website onder het kopje “Aanmelden”.
 2. Wij ontvangen uw aanmelding en een van onze medewerkers neemt uiterlijk binnen twee werkdagen contact met u op.
 3. U geeft aan waar de leerling hulp bij nodig heeft en onze medewerker noteert alle informatie.
 4. Er wordt een afspraak samen met de leerling gemaakt over wanneer de training wordt gegeven.
 5. De leerling volgt de twee-daagse training op locatie.
 6. U viert samen met uw kind het behalen van zijn/haar diploma!

De voordelen van SteedsVoldoende.nl

 • Examentraining op locatie voor de voordeligste prijs
 • Een hoog slagingspercentage
 • Een methodieke examentraining voor twee dagen lang
 • Maximaal vijf leerlingen per klas
 • Erg dicht bij huis
 • Gemotiveerde en ervaren lesgevers
 • Eten en drinken wordt door ons verzorgd
 • Persoonlijke aandacht
 • Haal- en brengservice (Optioneel)
 • Al klant bij ons? Dan verstrekken wij ook nog eens een korting!

Meer informatie of aanmelden?

Heeft u meer informatie nodig over de examentraining? Klik dan hier. U wordt dan automatisch doorverwezen naar onze contactpagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, telefonisch of over de mail.

Wilt u zich aanmelden? Dat kan! Klik dan hier en u wordt dan automatisch doorverwezen naar onze pagina voor de aanschaf van examentraining. Zodra wij de door u gewenste aanvraag binnen hebben gekregen nemen wij dezelfde dag nog contact met u op. Daarna worden de vervolgstappen met u doorgenomen.