Maartensdijklaan 623, 2541VC, Den Haag
+31 (0) 70 22 11 797
info@steedsvoldoende.nl

Werken bij

Created with Sketch.

Word jij onze collega?

Zoek jij een bijbaan waarbij jij je kennis kunt delen met anderen? Kom dan werken bij SteedsVoldoende.nl. Dé bijbaan voor topstudenten die ook nog eens zorgt voor een goed zakcentje! Jij kan de reden zijn voor een glimlach van een ander.

Bijles geven via SteedsVoldoende.nl is werken met voordelen: jij bepaalt wanneer jij werkt, zo bepaal je jouw eigen uren. Daarnaast help jij andere leerlingen in vakken die jij leuk vindt en waar je goed in bent, zo verveel jij je nooit.

Wie ben jij?

  • Je wilt jongeren helpen hun doelen te behalen
  • Je bent een leider met positieve uitstraling
  • Je wilt flexibel aan de slag, rond je (school)rooster
  • Je ziet er netjes en verzorgd uit!
  • Je voelt je verantwoordelijk
  • Je bent geduldig en vriendelijk

Een bijbaan bij SteedsVoldoende.nl betekent afwisselend werk, passend bij jouw (school)rooster. Samen bekijken we welke van de onderstaande functies een match zijn met jou. Wil je alvast weten wat de mogelijkheden zijn? Bekijk het hieronder!
Bijles gever

Tijdens het geven van bijles ga je één-op-één aan de slag met de leerling en werk je aan het vak waar de leerling moeite mee heeft. Je helpt de leerling met het vak en bereidt hem of haar voor op toetsen of schoolexamens.

Examentrainer

Ben jij een expert in één of meerdere examenvakken? En kun jij de examenstof goed overbrengen op examenkandidaten? Als examentrainer bereid je scholieren in een training van twee of drie dagen voor op de examens.

Huiswerk begeleider

Als huiswerk begeleider ga je aan de slag met middelbare scholieren. Je helpt ze met het plannen van hun huiswerk en zorgt er samen met de leerling voor dat hij of zij het beste uit zichzelf haalt.
Ben jij de persoon die wij zoeken?

Zijn deze eigenschappen kenmerkend voor jou? Solliciteer dan direct. Een leerzame en flexibele baan bij SteedsVoldoende.nl, die veel voordelen met zich meebrengt.


ManVrouw